Bravo Balint

nu am reusit sa vad meciul rapid-poli decat pe fragmente. nu ma pun sa comentez jocul. semnalez doua aspecte.
1. poli a aratat ca o echipa mare care profita de slabiciunea adversarului , puncteaza si castiga, chiar daca fara sa straluceasca.
2. balint a spus ca poli va fi alta atunci cand va intalni echipe din fruntea clasamentului. rezultatul demonstreaza ca balint a avut dreptate. merita felicitari si dupa bilele negre din etapele precedente astazi trebuie laudat si apreciat.
bineinteles ca nici nu a trecut euforia succesului si folosim din noi uzuala replica:”greul abia incepe”. daca raidistii au fost mai usor de invins fiind intr-o degringolada mare, acum intalnim cea mai in forma echipa a campionatului. daca vrem sa ramanem in fruntea clasamentului nu avem voie sa facem pasi gresiti, mai ales ca intalnim o echipa care nu se inchide si care joaca deschis.
PS nu stiu cum a reusit costea golul din foarfeca, eu unul am facut pariu ca daca florin costea va ajunge mare fotbalist „ma impusc”. imi mentin declaratia si spun ca golul din foarfeca a fost nimereala. niciodata costea nu va ajunge sa inscrie la o echipa din vest. timpul va demonstra daca am dreptate.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: