De ce si-a dat Grigorescu demisia?

gheorghe-constantin3
grig
Hotul si mafiotul!!! va las pe voi sa-i ghiciti!

Aflu cu „surprindere” ca nicolae grigorescu si-a dat demisia de la sefia comisiei de arbitrii unde era sef interimar. chiar nu putea sa stea nici doua luni si sa faca pe conducatorul? se zvoneste ca grigorescu este mult mai patat decat multi din CCA, era in mare cardasie cu arbitrii corupti mai ales cu sorin corpodean care ii era un vechi prieten. e bine ca DNA-ul a bagat frica in acesti mizerabili de asa zisi cavaleri ai fluierului. se pare ca domnului grigorescu si celorlalti corupti din arbitraj(si nu numai) le tremura chilotii. e momentul sa plateasca pentru toate mizeriile pe care le-au facut: furturi, mita, prostitutie, cazinouri, betii si chefuri in timp ce unii sportivi muncesc degeaba fiind furati de acesti hoti mizerabili.
PS sa radem un pic: stiti cum a motivat grigorescu demisia? cica, nu vrea sa faca naveta intre bucuresti si timisoara! :))))) pai cand a acceptat, el saracul credea ca sediul federatiei e in piata unirii din Timisoara.

declaratia lui becali despre grigorescu spune multe:”Grigorescu nu poate sa conduca arbitrajul, pentru ca un om care este santajabil nu poate sa conduca. Este cel mai santajabil dintre toti, eu stiu de ce, dar nu vreau sa spun.” gura pacatosului adevar graieste.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: