Au trecut 20 de ani…..

dupa 20 de ani suntem datori sa aducem un pios omagiu celor care s-au jertfit pentru ca noi sa putem fi liberi. suntem datori sa le aratam respectul nostru tuturor celor care in decembrie 1989 au iesit in strada cu entuziasm demonstrand ca neamul nostru e un neam curajos, luptator si unit, aceasta e adevarata fata a poporului roman!!!

iar „nostalgicilor” care plang dupa regimul ceausescu si spun ca in acea perioada era bine le recomand sa priveasca acest filmulet. cum sa regreti un regim criminal, hot,  in care trebuia sa te trezesti la ora 4 ca sa cumperi o sticla de lapte, sa traiesti fara caldura, fara curent sa nu ai voie sa deschizi gura, sa nu poti sa te inchini la D-zeu etc.

ar trebui ca parintii sa le povesteasca copiiilor lor prin ce am trecut inainte de ’89 si pretul care a fost platit in toata perioada comunismului si mai ales la revolutie, pentru a  sti  sa pretuiasca libertatea.

Anunțuri

3 răspunsuri to “Au trecut 20 de ani…..”

  1. Au fost vremuri grele si dupa cum am spus si eu pacat ca s-a platit cu viata atator nevinovati. Dumnezeu sa ii odihneasca pe cei care au fost impuscati pentru a ne fi mai bine.

  2. ar trebui sa povesteasca. ar trebui sa le arate cum a fost. numai ca nostalgicii povestesc ca inainte era mai bine (si da, le era, ca erau securisti inalti sau militari cu functii sau responsabili de alimentara) iar cei care au simtit cat era de greu, prefera sa nu isi mai aduca aminte.
    din urma vine o generatie tanara pentru care cuvantul comunism nu inseamna nimic. mie mi se ridica parul pe spinare cand ma gandesc ca am putea sa ne intoarcem la aceasi situatie… iar lor li se pare cool
    plang….

  3. multi au fost obisnuiti sa fie platiti de stat fara sa munceasca si acum le e greu, au fost obisnuiti sa fure de la stat si acum se plang ca inainte era mai bine. macar din respect pentru milioanele de victime ale comunismului ar trebui sa-si tina gura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: