Radu Banciu despre Mihaela Radulescu

„Departe de mine să cred că Mihaela Rădulescu este o scriitoare. Părerea mea despre ea nu este pozitivă, ea nu este un exemplu de «Uite, fraților, să faceți așa!». Ea nu are la bază nimic. Ea s-a construit frumos, dar pe nimic. Voi ați citit scrisoarea Mihaelei Rădulescu către Marius Tucă și Jurnalul Național?! Când se plângea ea de aceasta Românie imposibilă și că ea trebuie să emigreze?! Stiți câte greșeli de ortografie avea scrisoareai ei? Cam 40! Ei, citiți-o și după aia vorbim despre Mihaela Rădulescu. E o analfabetă care a ridicat nivelul de analfabetism al României!”

„Dacă o compari cu fetele astea care apar la noi la știri, nu e diferență absolut deloc. Care să fie diferența? In momentul de față, ea se învârte undeva între niște localități pe care nu știe să le citească de pe Coasta de Azur! Și se laudă că a mâncat o salată de avocado cu piept de pui în subsolul blocului unde odată De Niro… Cam astea sunt amintirile ei de pe Coasta de Azur! E din același aluat cu Ramona Gabor. Pentru că Ramona e tot acolo, Mihaela Borcea e tot acolo și o să ne trezim că toate aceste fufe fabuloase își vor face toate vacanțele între Cannes si St. Ferran!”

Vezi  aici ce am spus eu despre madam Mihaela in urma cu un an.

Anunțuri

2 răspunsuri to “Radu Banciu despre Mihaela Radulescu”

  1. Nu-mi plac nici mie aceste doamne insa tu, chiar daca nu ai greseli de ortografie, trebuie sa gasesti o formula stilistica de exprimare din care sa nu rezulte misoginismul. Eu nu sunt de acord cu nici un tip de fundamentalism si sunt si doamna, printre altele. Atunci cand esti femeie intelegi un pic altfel lucrurile. Uite un exemplu: nu le poti compara pe dnele R si B cu Ramona, cea domnisoara, pentru ca dansa nu a nascut si crescut in viata ei pe cineva. Dupa cum se comporta sora cu propriul copil, nu o va face vreodata,cu siguranta. Este multe de vorbit, monser,dar ceasurile sunt trecute…si noi la fel. Multumesc.

  2. tot o parasuta…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: