Grindeanu, un om fara valoare

Citesc si NU ma mai minunez de tupeul unor limbrici gen Grindeanu. In DeBanat, magarul vice declara: „Orice om politic trebuie sa asculte glasul pietei”.

As completa doar, la fel cum a ascultat mentorul lui Iliescu glasul pietei si a chemat minerii sa-i macelareasca.

Veti vedea la alegeri cati vor iesi la vot… Scarbiti de PDL-isti, oamenii nu au nici o varianta. Cine il cunoaste pe acest magar, care se considera o alternativa la conducerea orasului, va prefera mai bine sa stea acasa decat sa vada numele lui pe lista candidatilor. Singura lui “calitate” e discursul si declaratiile populiste, adica MINCIUNA, in rest profesionalism zero, proiecte de viitor zero, valoare ZERO. Si pentru ca cine se aseamana se aduna, in jurul lui sunt personae de aceeasi “teapa”.

Ce uita tovarasii, e ca oamenii care au iesit in strada, scandeaza impotriva intregii clase politice, sloganurile “PDL=USL” sau “Ne-am saturat de alternanta pdl-psd”, demonstreaza acest lucru.

Probabil, cat stau ei prin piata doar pentru cateva blitz-uri, cu caciulile trase pe urechi, nu aud ceea ce revendica romanii.

Anunțuri

Un răspuns to “Grindeanu, un om fara valoare”

  1. CAMPEANU FLORIN Says:

    Mai tineti minte minciuna lui GRINDEANU din 2008, inainte de alegerile locale, cand a spus ca va desfinta Telpark-ul pentru ca isi cheltuie 90% din incasari pe salarii ? Asta e una din multele minciuni ale ingamfatului de Grindeanu . Asta nu are ce cauta in Primaria Timisoarei, dar in Parlament .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: